x

Sony SmartBand SWR10 | Nieuw

€ 19,99

Omschrijving

- Sony SmartBand SWR10
- Kleur: Groen/geel
- Nieuw en compleet in geopende verpakking
- Inbegrepen: Sensor, polsband maat S, polsband maat L, usb-kabel, handleiding
- Normale winkelprijs € 49.90
- 3 maanden garantie
- Meer info:

Sony SmartBand activity tracker

Met de SmartBand mis je nooit meer iets omdat deze gaat trillen wanneer je wordt gebeld en berichtmeldingen of andere waarschuwingen op je smartphone ontvangt. De SmartBand trilt ook wanneer je je niet binnen 10 meter van je smartphone bevindt. Je kunt nu je smartphone in je zak of tas laten en nog steeds altijd weten wanneer er iets binnenkomt. En je laat je telefoon nergens meer liggen.

Let op: het betreft een activity-tracker met trilmodus, maar heeft geen display.

Jouw stijl

SmartBand is een draagbaar apparaat dat je overal en altijd kunt gebruiken. De polsband is waterdicht en je kunt deze dragen bij alles wat je doet. De polsband is discreet en ontworpen om uitstekend te passen bij elke kledingstijl. Kies uit verschillende levendige kleuren en stijlen en draag elke dag de kleur die bij je stemming past. Een kenmerkende bevestigingsknop en LED’s van Sony geven hem een uitstraling van hoge kwaliteit. SmartBand bestaat uit een verwisselbare Core-eenheid en een stijlvolle, comfortabele polsband.

Lifelog-app

Wat de SmartBand zo slim maakt is een innovatieve Android-smartphone-app die automatisch je fysieke, sociale en entertainmentactiviteiten vastlegt. Je kunt voor elke dag zien hoe actief je bent geweest, en waar en hoe je met je wereld hebt gecommuniceerd. De draagbare technologie en innovatieve app voor registratie van je leven helpen je ook je activiteitsdoelen in te stellen en je voortgang bij te houden. Lifelog vertelt je zelfs wat voor weer het morgen wordt.

Verwisselbare Core

SmartBand bestaat uit een verwisselbare Core-eenheid en een stijlvolle, comfortabele polsband. De Core bevat geavanceerde sensortechnologie die je bewegingen registreert en de gegevens verzendt naar je smartphone.

Slimme wekker

Door de bewegingen van je lichaam bij te houden, kan SmartBand je wakker maken wanneer je genoeg hebt geslapen volgens je slaapcyclus. Hij berekent en meet de beste tijd om je wekken en trilt zachtjes als het tijd is om wakker te worden.

Life Bookmarks

Leg dat speciale moment vast. Druk de toets Life Bookmark op SmartBand in en alles wat op dat moment aan de hand is, wordt vastgelegd en voor altijd bewaard. Een opname van een moment.

SmartBand, smartphone en Lifeblog: nieuwe mogelijkheden

SmartBand houdt via Bluetooth voortdurend contact met je smartphone. Met een trilalarm word je gewaarschuwd wanneer een bericht, gesprek of een andere melding binnenkomt. Wanneer je onderweg naar muziek luistert, kun je tracks afspelen, onderbreken en overslaan met SmartBand. Verbinding maken is eenvoudig met NFC of een standaard Bluetooth-verbindingsprocedure. Zelfs wanneer je je buiten het bereik van je smartphone bevindt, slaat deze draagbare technologie informatie op over wat je doet en verzendt deze informatie wanneer je opnieuw verbinding maakt. Houd je levensstijl bij en zie hoe je leeft met Lifelog.

Kenmerken:
Gaat trillen wanneer je wordt gebeld, een bericht of andere melding krijgt

Gaat trillen als meer dan 10 meter van je telefoon verwijderd bent


VEREISTEN
Android 4.4 en hoger, Bluetooth® 4.0 Low Energy (BLE), Lifelog-app, Smart Connect-app, SmartBand host-app, 1 GB RAM of meer

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • iDEAL in de webshop
 • MasterCard in de webshop
 • Visa in de webshop
 • Bancontact in de webshop
 • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
 • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop
 • AfterPay NL B2C Direct Debit in de webshop
 • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop