x

Verzend en leverbeleid


Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16:00 worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen die door de brievenbus passen
€ 6,95 voor standaard pakketten 

Soms kunnen we producten ook niet verzenden omdat deze bijvoorbeeld te groot zijn of gevaarlijke stoffen bevatten. 

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorging van diverse pakketdiensten. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Retourpolicy

Je hebt bij ons altijd minimaal 1 maand garantie op producten, of anders op je factuur beschreven. Daarnaast hanteren wij de wettelijke 2 weken herroepingsrecht op online bestellingen. 

Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Bij nieuwe producten geldt wel dat het niet gebruikt of geopend mag zijn. Bij gebruikte producten mag je het net zo bekijken als je in de winkel zou doen. 

Bij intensief gebruik vervalt het recht om het te annuleren. 

Neem voor meer informatie contact met ons op per mail via [email protected]