x

Garantie


Op vertoon van de aankoopbon heb je altijd garantie. De garantie op een boormachine van 10 jaar oud zal vaak wel korter zijn dan de garantie op een recentere iPhone 8 natuurlijk. De garantie wordt op de bon altijd vermeld.

Hoe werkt de garantie?

Wanneer het product niet functioneert bekijken we of het product gerepareerd kan worden. Kan dit niet? Dan mag je het product ruilen voor een ander product of krijg je een tegoedbon. In bijzondere gevallen geven wij het geld terug.

De garantie vervalt hoe dan ook wanneer je een reparatie laat uitvoeren door een andere partij.

Online aankopen

Koop je online een product? Dan heb je na ontvangst 14 dagen de tijd om het eventueel te retourneren. Tijdens deze bedenktijd dien je voorzichtig om te gaan met het product. Zichttermijn is geen gebruikstermijn.  Je mag het product bekijken en proberen zoals je dat in de winkel ook zou doen.

Het kan zijn dat je het product, in de bedenktijd, meer hebt gebruikt dan nodig is. Dan ben je aansprakelijk voor de waardevermindering. Used Products heeft recht op een vergoeding wanneer je het product gebruikt retourneert.

Mijn product terugsturen

Heb je besloten dat je het product wil retourneren? Dan heb je nog 14 dagen de tijd om het product terug te sturen. De verzendkosten zijn voor jouw rekening. Wanneer wij het product hebben ontvangen, wordt het geld teruggestort.

Uitzonderingen

De volgende producten kunnen bij ons niet retour gebracht worden:

  • Games voor de PC of spelconsoles en alle andere software.
  • Gepersonaliseerde producten of producten die duidelijk voor een specifiek persoon zijn bestemd.
  • Wanneer het niet hygiënisch is om het product retour te nemen. Bijvoorbeeld als een gesealde verpakking is opengemaakt.

Meer weten?

Wil je meer weten over de garantievoorwaarden? Neem contact op met de winkel die het product te koop heeft staan.