x

XP Pro Kabelhaspel 40 Meter | Nette Staat

Kabelhaspel Connectra XP-Pro 40m met een breuk- en slagvaste kunststof trommel met inklapbare draaiknop en contactdozen met zelfsluitende klapdeksel.Kabelhaspel Connectra XP-Pro is gemonteerd op een stabiel stralen frame dat zo is ontwikkeld dat de ka

€ 109,99

Omschrijving

Kabelhaspel Connectra XP-Pro 40m met een breuk- en slagvaste kunststof trommel met inklapbare draaiknop en contactdozen met zelfsluitende klapdeksel.

Kabelhaspel Connectra XP-Pro is gemonteerd op een stabiel stralen frame dat zo is ontwikkeld dat de kabel tijdens het op- en afwikkelen niet tussen de trommel en het frame kan komen.

Deze kabelhaspel is voorzien van een neonindicator die oplicht zodra er spanning op de contactdozen staat.

Geschikt voor zwaardere toepassingen zoals bouwplaats, industrie en agrarische sector.

Incl. 1 Maand Garantie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop