x

Pioneer BDP-160 3D BluRay Speler Wifi | ZGAN

€89,99

Omschrijving

Met de Pioneer BDP-160 haal je een complete 3D Blu-ray-speler in huis met SA-CD-ondersteuning en netwerkfuncties. Want met deze Blu-ray-speler speel je niet alleen bestanden af van 3D Blu-rays, DVD's, CD's en SA-CD's, je kunt hem ook gebruiken om audio en video te streamen via DLNA. Ook bekijk je video's via YouTube en fotoalbums met Picasa. Dit kan draadloos via wifi. De BDP-160 ondersteunt meerdere bestandsformaten zoals DivX+ HD, MKV, WMA, MP3 en FLAC. Ook beschikt de BDP-160 over USB en meerdere audio- en videoaansluitingen, zoals HDMI en een coaxiale audio-uitgang.

incl Afstandsbediening

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop