x

Oppo A53 64GB Mint Groen | Nieuw in Doos

€ 149,99

Omschrijving

Nieuw in doos.

OMSCHRIJVING
OPPO A53 - 64 GB Groen
Besturingssysteem: Android 10.0
Geheugencapaciteit: 64 GB
Specificaties camera: 13 + 2 + 2 megapixel
Beeldschermdiagonaal (cm/inch): 16.51 cm / 6.5 inch
Capaciteit batterij: 5000 mAh
De OPPO A53 is een zowel qua design als prestaties een veelzijdig toestel. Op het 6.5-inch-display met 90-Hz-beeldverversingssnelheid scrol je soepel door al jouw apps en bekijk je video’s in goede kwaliteit. Dit beeldscherm is afgewerkt met een mooie, slanke behuizing. Dat gaat niet ten koste van de prestaties van de OPPO A53. Aan de binnenkant zit namelijk een batterij van 5.000 mAh met snellaadfunctie. Zo blijf je jouw OPPO-smartphone op elk moment van de dag gebruiken. Bijvoorbeeld wanneer je met de camerasystemen aan de voor- en achterkant aan de slag gaat. Het drievoudige camerasysteem heeft lenzen die zowel afzonderlijk als samen goede beelden vastleggen. In het display zit een 16-megapixelfrontcamera met AI Selfie voor het maken jouw portretfoto voor op social media. De OPPO A53 is een Android-smartphone met ColorOS 7.2 en verder voorzien van een octa-coreprocessor met Qualcomm Snapdragon 460-chipset en 4 GB werkgeheugen.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop