x

Monacor PA-890RCD 80w 100v Versterker | Nieuw

€399,99

Omschrijving

Deze 100 Volt versterker van Monacor zal je 100 Volt speakers zonder moeite van geluid voorzien. De PA-890RCD bezit een vermogen van 80 Watt wat hem geschikt maakt voor ver uit elkaar geplaatste speakers in de tuin. Verder beschikt de zwarte versterker over een simpele equalizer waar je de bas en treble mee kunt regelen. Zo kun je bij spraak bijvoorbeeld vervelende en dreunende bassen er uit filteren. Ook heeft de PA-890RCD van Monacor een ingebouwde FM radio, CD speler en mp3 speler.


Mono PA mixing amplifier,

with integrated CD player and radio.
- 1 x 80WRMS
- CD player with drawer mechanism, repeat function and random play, reproduction of audio CD/CD-R/CD-RW, USB interface, separate on/off switch
- AM/FM radio module with 5 programmable station buttons, scan buttons, separate on/off switch
- 3 mic inputs, 1 of which can be switched mic/line
- Siren function
- Speaker outputs via screw terminals
- Input level control
- 2-way tone control for the output
- Mains operation or 24V emergency power operation
- 100V

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop