x

McCulloch M40-120 Classic Benzine Grasmaaier | Nieuw in Doos

€ 249,99

Omschrijving

McCulloch M40-120 Classic benzine grasmaaier
De M40-120 Classic benzine grasmaaier van McCulloch is een krachtige grasmaaier met een soepele wendbaarheid, een groot maaidek (40cm) en een grote opvangbak van 50 liter. De maaihoogte van deze grasmaaier kun je instellen van 20 tot 75 mm. Deze grasmaaier biedt dus verschillende opties om ieders wens te voldoen.

Maaihoogte
De machine kun je instellen op verschillende maaihoogten, tussen de 20 en 75 millimeter. Hiermee kun je de voor jou gewenste maaihoogte zeer eenvoudig makkelijk instellen. Zo kun je een lagere maaihoogte goed gebruiken als je een lange(re) periode niet in staat bent om je gras te maaien, of juist een hogere hoogte voor het gelijkmatig maaien van je gazon.

Opvangzak
Wil je geen gras opharken wanneer je klaar bent met het grasmaaien? Geen probleem! Dankzij de 50 liter grote opvangzak kun je een langere periode doormaaien, zonder dat je deze zult moeten legen. Ideaal om de 500m2 van je gazonoppervlak zonder problemen te kunnen maaien.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop