x

McCulloch HT 5622 Benzine heggenschaar 56cm | incl. Garantie

€ 99,99

Omschrijving

McCulloch HT5622 Heggenschaar 56cm meslengte
Ideaal voor veelvuldig gebruik, de HT 5622 is een 22,7 cc benzine aangedreven heggenschaar met een vermogen van 0,65 kW. De HT 5622 heeft een meslengte van 56 cm en een mesafstand van 22 mm. Met een gewicht van slechts 5,2 kg beschikt deze heggenschaar op benzine ook over messen met dubbele werking, die heen en weer snijden,start gemakkelijk door de Soft Start, ergonomisch verstelbare handgreep voor de juiste houding, motor met laag geluidsniveau, trillingsdempende handgrepen, automatische terugloopstopschakelaar, gereedschapsloos luchtfilter en een zichtbare brandstoftank om zo goed te kunnen zien hoeveel brandstof er nog in de tank zit.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop