x

Luxtools SBM-750 A Klopboormachine | met Garantie

€ 19,99

Omschrijving

Incl. 1 Maand Garantie

Functies en gegevens
De Lux-Tools boormachine is dankzij de aandrijving met links- en rechtsdraaiend en een maximaal toerental van 3000/min (omwent). Het ideale apparaat voor schroeven, boren en klopboren
Met zijn krachtige 750 W en de slagboorfunctie met een traploos instelbaar slagaantal van 0 - 48000 /min gaan zelfs zware werkzaamheden gemakkelijk met de hand | Incl. dieptestop.
Door de snelspan-houder met een boorhouder van 13 mm is een bijzonder snelle en eenvoudige vervanging van de boren mogelijk | Maximale boordiameter: 30 mm (hout), 13 mm (beton), 10 mm (staal).
In de Power-Tools serie van Lux-Tools smelten innovatieve ideen en jarenlange ervaring in de ontwikkeling en productie van elektrisch gereedschap voor intelligente machines in handig design.
Inhoud: 1 x 750 watt 230 volt klopboorschroevendraaier SBM-750 A van LUX-TOOLS met 3 m lange stroomkabel, 1 x handgreep, 1 x dieptebegrenzer, 2 x betonboren (6 mm/8 mm), 1 x stalen boor (8 mm).

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop