x

LOEWE Viewvision DVD-recorder | Nette Staat

€49,99

Omschrijving

Voor een perfecte opname van uw favoriete film biedt Loewe u de DVD-recorder ViewVision in twee uitvoeringen:

De basisvariant DVD-recorder ViewVision neemt het televisieprogramma
op DVD op of zet met uw digitale videocamera opgenomen films over. Bovendien kan de ViewVision DVD's, audio- en foto-CD's afspelen.

De DVD-recorder ViewVision DR+ DVB-T beschikt bovendien over een geïntegreerde harde schijf, die ruimte heeft voor tot 350 uur kijkgenot.
De Timeshift-functie maakt u flexibel. U neemt een film op en wilt hem tegelijk bekijken, maar heeft de eerste minuten gemist? Geen probleem: U kunt in tijd verschoven van de opname genieten – en de reclameblokken, als u dat wilt,
overslaan. Dankzij de geïntegreerde DVB-T-ontvanger kunt u met de ViewVision DR+ DVB-T het ene kanaal bekijken en tegelijkertijd een ander kanaal opnemen. Een Loewe toestel van een oudere generatie wordt met deze DVD-recorder uitgebreid met de mogelijkheid tot digitale ontvangst.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop