x

Kaptivo AF-10380-970 Remote Live Interactive Whiteboard Content Sharing Camera | Nieuw

€ 249,99

Omschrijving

- Kaptivo AF-10380-970 Remote Live Interactive Whiteboard Content Sharing Camera
- Nieuw en compleet in onbeschadigde, geopende doos.
- Normale winkelprijs € 779,-
- Meer info:

Wie kent het probleem niet: jij en je team hebben net een goede meeting gehad en hebben daarbij fanatiek gebruik gemaakt van het whiteboard. Deze staat vol met aantekeningen, die van waarde zijn voor het vervolgtraject. Maar hoe krijg je deze aantekeningen op de computer? Een foto maken en de aantekeningen overnemen op de computer? Nee, dat is niet meer nodig met Kaptivo.

Kaptivo is hier de oplossing voor, want deze camera zorgt ervoor dat je je huidige whiteboard live kunt omzetten naar beeld op een externe device. Dit kan heel makkelijk zonder enige installatie van extra software, want er wordt contact gelegd via het internet (=netwerk) met de Kaptivo. Het device maakt in deze niet uit: zowel op een PC/laptop als op een mobiele device is het mogelijk het live beeld van het whiteboard te ontvangen. Optioneel kan MeetingStore.nl

Met meer dan 50 miljoen geïnstalleerde apparaten wereldwijd, is Kaptivo een bewezen speler en wordt het nu tijd Nederland te veroveren. Kaptivo is dus gemakkelijk te bevestigen bij het whiteboard dat je al hebt hangen en is makkelijk te integreren met elk videoconference systeem waamee screen sharen mogelijk is. Bestaande interactieve smartboards zijn onhandig en duur, maar Kaptivo is snel te installeren en moeiteloos te gebruiken, waardoor het delen en opslaan van de inhoud van het whiteboard eenvoudiger, gemakkelijker en beter dan ooit is.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

 • Pinnen in de winkel
 • Contant in de winkel
 • Overboeking per bank
 • iDEAL in de webshop
 • MasterCard in de webshop
 • Visa in de webshop
 • Bancontact in de webshop
 • AfterPay NL B2C Digital Invoice in de webshop
 • AfterPay BE B2C Digital Invoice in de webshop
 • AfterPay NL B2C Direct Debit in de webshop
 • AfterPay NL B2B Digital Invoice in de webshop