x

JBL EON One Pro Actieve Speaker | incl Transporter

€ 899,99

Omschrijving

Algemeen

Een volledig draagbaar PA-systeem bestaande uit een line array top en een sub is niet langer ondenkbaar! De JBL Eon One Pro is precies dat. Zelfs zonder stroomaansluiting kan je met dit systeem tot 6 uur muziek afspelen. Dit is mogelijk met de ingebouwde lithium-ion accu die je kan opladen door de Eon One Pro met een simpele IEC C14-stroomkabel aan het net kunt aansluiten. Eenmaal opgeladen kan je de Eon One Pro overal mee naartoe nemen waar je inspiratie je brengt. Het systeem weegt namelijk slechts 17 kilogram en de top kan volledig ingeklapt worden in de sub, wat betekent dat je geen schoudertassen nodig hebt of extra trips hoeft te maken!

7-kanaals mixer met Bluetooth-functionaliteit

Wat de sub met de top verbindt is een 7-kanaals mixer voorzien van 2 Hi-Z inputs, 4 combo jack/XLR inputs, een 3.5 mm jack input, en een RCA input. Niet alleen dat, je hebt ook de mogelijkheid muziek draadloos te streamen vanaf je mobiele device via Bluetooth! Op de mixer is tevens het huidige stroomniveau te zien, en je hebt de mogelijkheid om fantoomvoeding te bieden voor condensatormicrofoons. Tot slot is de mixer nog voorzien van Pass Thru aansluitingen, mocht je het huidige systeem willen uitbreiden met een andere unit. Wil je je performance met een camera opnemen? De Eon One Pro beschikt over een bevestigingspunt voor je camera. Je mobiele apparaat opladen? Het is mogelijk met de onboard USB-aansluiting!

Technische details

Uiteindelijk gaat het natuurlijk ook om de geluidskwaliteit. De JBL Eon One Pro bestaat uit een 8 inch LF Bass unit en 6x 2 inch HF drivers, met een indrukwekkende afstralingshoek van 100 bij 50 graden. Muziek is dus uitstekend hoorbaar, zelfs achter het systeem. Geluid word automatisch gekalibreerd naar het aantal HF drivers dat je kiest tijdens de set-up, dus gegarandeerd feest voor iedereen! De 8 inch bass is, desondanks zijn grootte, nog steeds uitstekend te noemen en is daarnaast goed voelbaar. Op piekvermogen produceert de JBL Eon Pro muziek met een SPL van 118 dB. Zelden is het creëren van een feest waar je maar wilt met kwaliteitsaudio zo gemakkelijk geweest!

incl. Transporter Case

incl Netsnoer

incl 1 Maand Garantie

2 Stuks Beschikbaar

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop