x

Hitachi C6U2 Cirkelzaag | Nette Staat

€99,99

Omschrijving

Met zijn lage gewicht en krachtige motor, mag je de Hitachi Cirkelzaag C6U2 165mm gerust een gemakkelijk te gebruiken zaagwonder noemen. De mate van controle is werkelijk ongekend als je het met andere machines vergelijkt. Het 165 millimeter zaagblad komt door het hoge toerental namelijk makkelijk door hout en metaal heen, terwijl het lage gewicht (3,5 kilogram slechts) zorgt dat je de Hitachi Cirkelzaag C6U2 165mm gemakkelijk heen en weer beweegt. De standaard meegeleverde langsgeleider zorgt er daarnaast voor dat je de juiste lijn aanhoudt. Dat scheelt weer schuurwerk achteraf!

Behoorlijk wat comfort
Het is met een cirkelzaag ook wel fijn als hij enigszins comfortabel in gebruik is. En dat is de Hitachi Cirkelzaag C6U2 165mm zeker. Zijn zachte handgreep zorgt er bijvoorbeeld voor dat de machine altijd heerlijk in je handen ligt. Het geeft bovendien minder kans op bezwete handen tijdens het klussen. En de Hitachi Cirkelzaag C6U2 165mm heeft nog meer ingebouwd comfort. Zo houdt de blaasfunctie de zaaglijn vrij van zaagsel en stof en maakt de Hitachi Cirkelzaag C6U2 165mm minder lawaai dan de meeste zaagmachines. Met slechts 84 dB aan geluid, behoort hij tot de stilste cirkelzagen van dit moment. Kortom, de Hitachi Cirkelzaag C6U2 165mm is gewoon een hele fijne en praktische machine.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop