x

Ferm CDM1106 18v + Gratis Accuschroefmachine | Nieuw

€69,99

Omschrijving

Haal je de Ferm CDM1106 18V + Gratis accuschroefmachine in huis dan sla je twee slagen in één. Naast de 18 volt 1,5 Ah Li-Ion accuboormachine ontvang je namelijk ook nog eens de 3,6 volt 1,3 Ah Li-Ion accuschroefmachine. Superhandig natuurlijk voor al die schroefklusjes in en om het huis! De CDM 1106 zelf is een krachtige accuboormachine met softgrip, ingebouwde waterpas, geïntegreerde bithouder en een maximaal onbelast toerental van 1.250 toeren per minuut. Hij wordt geleverd met een handige snellader die de lege accu in slechts 60 minuten weer volledig oplaadt. Op deze manier hoef je dus nooit lang te wacht alvorens je weer verder kunt gaan en is ieder klus in een mum van tijd geklaard met de Ferm CDM1106 18V + Gratis accuschroefmachine!

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop