x

Eastwood Airline Mandola Mandolin Mandocaster | incl Case | ZGAN

€ 499,99

Omschrijving

Eastwood Guitars Airline Mandola Seafoam Green
Mint Condition

Productspecificaties
elektrische mandola
kleur: Seafoam Green (groen)
houtsoort body: elzen (alder)
hals: esdoorn, geschroefd
toets: palissander
aantal frets: 21
topzadel: 30 mm
snaarlengte: 24" (610 mm)
brug: verstelbare Tele-stijl brug
hals-element: humbucker
elektronica: 1x tone, 1x volume

Oorspronkelijk was de mandoline een slag groter en lager gestemd dan tegenwoordig. De voorouder van de mandoline heette mandola. Eastwood biedt deze mandoline-variant in een moderne versie aan. Voor een bijzonder geringe prijs wordt een professionele klank en bouwkwaliteit geboden. Dit groene instrument is 8-snarig, waarbij de snaren dubbel uitgevoerd zijn, net als bij een 12-snarige gitaar. De C – G – D – A stemming is een kwint lager dan bij een mandoline, waardoor de klank meer body krijgt en iets statiger van karakter is. Versterking geschiedt via een humbucker-element, aangebracht tegen de hals.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop