x

Celik Int. Trading Heater, fan & light 3-in-1 | Nieuw

€ 199,-

Omschrijving

Aantal: 1
Merk: Celik Int. Trading
Productnaam: Heater, fan & light 3-in-1
Type/Model: 908C
Afmeting(lxbxh): 295x295x185mm
Kleur: Wit
Infrarood lampen: 4 x 275W inclusief
Air flow: 300m3/h
Verlichting: 10W LED inclusief
Schakelaar 3 weg inclusief
Ducting tubes 1.5 meter inclusief

Conditie: Nieuw
Ter waarde van: € 499,-

Productbeschrijving: Deze verbazingwekkende 3 in 1 unit met 4 x 275 W infrarood warmtelampen zijn perfect voor gebruik in badkamers, wasruimtes, WC’s en zelfs uw schuur.
De infrarood-warmtelampen zorgen voor onmiddellijke warmte, terwijl de 10 W LED-middenlamp voldoende verlichting biedt. De krachtige afzuigventilator houdt uw badkamer vrij van vocht en geuren.
De warmtelampen kunnen 2 tegelijk worden ingeschakeld en hebben een automatische oververhittings beveiligings thermostaat wanneer de warmte 80 graden Celsius bereikt.
De uitlaatventilator heeft ook een uitschakeltimer na 20 minuten om de elektriciteitskosten te minimaliseren. Dit apparaat kan volledig werken tegen een kostprijs van ongeveer 24 cent per uur (afhankelijk van uw tarieven)

* Witte kleur
* Inclusief 4 gang wandschakelaar en 1.5m leidingbuis.
* Gedetailleerde installatie-instructies zitten in de doos.

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop