x

Boneca 2055D Luchtbevochtiger | Nette Staat

€ 149,99

Omschrijving

De Boneca bevochtigers hebben een laag stroomverbruik en zijn zij gemakkelijk te onderhouden.

De Boneco 2055D luchtbevochtiger heeft als extra een digitale hygrostaat. De Boneca 2055D reinigt, ioniseert en bevochtigt de lucht in combinatie met Aromatherapie en dit alles zonder dat u filters, ontkalkingspatronen en chemische reinigingsmiddelen hoeft aan te schaffen. De 2055D is tevens fluisterstil en verbruikt slechts 24 Watt. De allernieuwste uitvindingen op het gebied van luchtverbetering, waaronder "Natte Ionisatie", "Nano Technology" en "ISS oftewel Ionic Silver Stick", zijn gecombineerd in dit prachtige en compact vormgegeven Zwitserse apparaat.

Technische gegevens:
Output: 0,3 kg. Per uur
Verbruik: 24 Watt
Bereik: tot 150 m³
Tankinhoud: 4,5 liter
Bevochtigingsvermogen: 300 gram/uur
Leeggewicht: 5,9 kg
Afmetingen: 38 x 32 x 42,5 cm.

Incl. 1 Maand Garantie

Jouw product inruilen

Het is misschien mogelijk om jouw oude producten om te ruilen voor dit product. Neem contact op met de winkel voor meer info

Adres- en contactgegevens

Dit product wordt aangeboden door Used Products Nijmegen.

Used Products Nijmegen
van Rosenburgweg 106
6537 TM Nijmegen

Telefoon: 024 737 0260

Verzendkosten

Pakketten: € 6,95
Brievenbuspost: € 2,95

Garantie

Je krijgt altijd garantie op jouw aangeschafte producten. De duur van de garantie verschilt per product. Bij een boormachine van 15 jaar oud zal dat anders zijn dan bij een nieuwere iPhone 11. De garantie staat altijd op de aankoopbon vermeld. Neem contact op met de winkel als je wil weten hoe lang de garantie voor dit product is.

Wanneer het product niet goed functioneert, proberen wij dit eerst te verhelpen. Lukt dit niet? Dan kun je het product ruilen of ontvang je een tegoedbon. Wij geven alleen in uitzonderlijke situaties geld terug.

Betaalmogelijkheden

  • Pinnen in de winkel
  • Contant in de winkel
  • Overboeking per bank
  • IDEAL in de webshop